Meteen naar de inhoud

Over de Delftse KeramiekDagen

Voor de tweede editie in 2023 van de Delftse Keramiek Dagen nodigen we internationaal keramisten van statuur uit om mee te doen. Keramisten die zichzelf aanmelden zullen geballoteerd worden. Zo kunnen we de kwaliteit en variatie bewaken. We voorzien een mooi evenement waarbij het publiek kan rekenen op een ruime diversiteit in keramiek waarbij verschillende technieken en onderwerpen aan bod komen. 

Al dit moois wordt gepresenteerd op het prachtige marktplein in het historisch centrum van Delft. De gezellige terrassen rondom de Markt en het aanbod van de winkels, musea en galeries in de stad maken een meerdaags bezoek aan het evenement ook de moeite waard. Met de Delftse Keramiek Dagen wordt de rol van Delft Keramiekstad opnieuw ingevuld en versterkt.

Het evenement Delftse Keramiek Dagen keert jaarlijks terug. De hedendaagse, actuele keramiek staat centraal en manifesteert zich op verschillende manieren: tentoonstellingen, een kunstbeurs, performances, lezingen, een markt in de open lucht. 

Organisatie:

Joke Doedens, galeriehouder Terra
Ellen Rijsdorp, keramist
Simone Haak, galeriehouder Terra
Herman Weijers, directeur Vermeercentrum Delft
Mieke van Gorcom, ruime ervaring in (vrijwilligers)werk inzake het organiseren van evenementen

contact: info@delftsekeramiekdagen.nl

Sponsoren