Meteen naar de inhoud

Informatie voor keramisten

Inschrijving

De inschrijving voor 2024 is gesloten.

Inschrijven voor de markt editie 2024 kan alleen digitaal via deze website; de sluitingsdatum is 15 januari 2024.

De selectiecommissie maakt een keuze uit de inschrijvingen en beoordeelt uw werk aan de hand van de door u ingezonden foto’s.  Van groot belang is dat deze foto’s van goede kwaliteit en representatief zijn en tevens voorzien zijn van titel, afmeting, jaar en materiaal.

Als u inschrijft voor de markt en geselecteerd wordt, gaat u ermee akkoord dat wij uw naam, website en de ingezonden foto’s gebruiken voor publiciteit op onze website en voor social media. Deze informatie staat op onze website vanaf de selectie tot het begin van de nieuwe inschrijfperiode van de volgende markt.

U kunt alleen met door uzelf gemaakt werk aan de markt deelnemen.

Selectiecriteria

De organisatie van Delftse Keramiek Dagen beoordeelt het werk aan de hand van de ingezonden foto’s op professionaliteit, diversiteit en kwaliteit.

Resultaat van de selectieprocedure

Uiterlijk 15 februari 2024 ontvangt u van ons bericht over het resultaat van de selectieprocedure: óf u bent geselecteerd, óf u bent op de reservelijst geplaatst óf u bent afgewezen.

Inschrijven voor keramiekmarkt 2024

De keramiekmarkt

Er worden in 2024 ca. 80 kramen voor keramisten geplaatst.
De markt is beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur.

Kosten

Een marktkraam kost 195 euro. Dit is een kraam van 4 meter breed met een boven- en een achterzeil. De kraam staat voor u klaar.

U kunt ook kiezen voor een grondoppervlak. Dit kost 25 euro per vierkante meter met een minimum van 9 vierkante meter.

Als u een stroomaansluiting wilt, komt daar 30 Euro per standplaats bij.

Delftse Keramiekprijs

Jaarlijks wordt de beste kunstenaar op de markt onderscheiden met een prijs. Dat is een oorkonde in de stand, een gratis stand in 2025 en een tentoonstelling bij Galerie Terra Delft. 

Publiciteit

Er worden aankondigingen en persberichten gestuurd aan vaktijdschriften in binnen- en buitenland. We verzorgen een publiciteitscampagne: analoog, via persberichten en advertenties in interieur- en kunsttijdschriften en landelijke dagbladen en het regionaal verspreiden van flyers en posters. En ook digitaal, via social media en website om het publiek in kennis te stellen. In de publiciteit zal samenwerking gezocht worden met Delft Marketing.

De regionale media en huis-aan-huisbladen worden ook met persberichten en advertenties benaderd. Daarnaast worden de adressen die bekend zijn bij de organisatie benaderd via een directe mail.